CRISTI MARTIN - ACTOR - ARTIST PLASTIC

„Sunt actor ca profesie și artist plastic din pasiune. Am jucat mulți ani în show-uri tv de comedie, probabil cel mai cunoscut fiind Serviciul Român de Comedie, la ProTV și Antena1. După mai mult de 10 ani, în continuare oamenii își amintesc de mine din rolul “Nebunul cu halatul”, dintr-o reclamă rămasă celebră.

10001667_922924374391035_962143464_rev

În peste 20 de ani de când fac actorie, am jucat și joc mult teatru, am jucat și roluri în filme de comedie românești, am realizat și prezentat emisiuni de televiziune, am fost și profesor de actorie – lucru pe care îl fac și în prezent.

Tot în zona asta se înscrie și trupa de improvizație Grupa Mică, al cărei fondator sunt și cu care joc de câțiva ani buni, pentru că improvizația de scenă este o formă excelentă de creație și manifestare actoricească.

Sunt și trainer de dezvoltare personală și mi-am creat un training special, bazat pe tehnici si instrumente actoricești și de improvizație, pe care mi-e foarte drag să-l susțin și prin care am cunoscut foarte mulți oameni extraordinari.

Pasiunea pentru desen și pictură o am de când mă știu – de altfel, toată lumea se aștepta să o transform în profesie. Cu câțiva ani în urmă, am descoperit sticla și pictura pe pahare, care mi s-a potrivit perfect, mă lasă să mă exprim extraordinar de bine și mă provoacă permanent. Am creat brand-ul Martin Art, care mi-e drag ca un copil și pe care încerc să-l cresc permanent. Mă bucur să constat că din ce în ce mai mulți oameni, români și străini, sunt încântați de creațiile mele și le doresc pentru ei sau pentru a le oferi drept cadouri.

Și mă bucur foarte tare când aflu că lucrările mele sunt recunoscute de oameni, atunci când le văd.

Video Presentation